Istoria halucinantă a mamei-criminale „învoite“ din închisoare ca să nască în libertate. Are „la activ“ patru copii abandonaţi şi unul ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Florentina Mărgineanu, o femeie din comuna suceveană Hârtop, a fost condamnată în 2013 la 12 ani de închisoare pentru pruncucidere. Suceveanca a născut înainte să fie încarcerată patru copii pe care i-a abandonat.

Înainte să comită crima, Simona Florentina Mărgineanu, din comuna Hârtop a judeţului Suceava, a mai născut patru copii pe care i-a abandonat. În 2014 a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru că în 2013 şi-a ucis cel de-al V-lea copil, o fetiţă. După ce şi-a aflat pedeapsa, femeia a reuşit să rămână înărcinată de două ori, fiind eliberată din închisoare de fiecare dată ca să nască acasă.

Mama-criminală a fost închisă în Penitenciarul de femei Târgşor din Prahova, iar în momentul încarcerării era deja însărcinată. În aceste condiţii, condamnata a cerut să i se înrerupă pedepsa pentru a putea naşte copilul acasă, iar instanţa de judecată care a analizat cauza a admis cererea. Femeia a fost eliberată, pentru prima dată, pe 25 iunie 2014. Ea ar fi trebuit să se întoarcă după gratii pe 8 martie 2015. Pentru că nu a respectat decizia instanţei, mama-criminală a fost dată în urmărire generală, fiind găsită, pe 3 aprilie, în casa concubinului său.

Pe 6 iunie 2019, Simona Florentina Mărgineanu a fost eliberată din nou din închisoare tot pentru a da naştere unui copil. Ea trebuia să se întoarcă după gratii pe 20 septembrie, dar pentru că „a uitat” a fost ridicată de poliţişti de pe străzile din Fălticeni şi reîncarcarată.

 Şi-a omorât copilul de frică să nu o vadă cineva că-l abandonează

Mama-criminală are un trecut de-a dreptul şocant. Cei patru copii născuţi înainte de 2013 se află fie în grija statului, fie în grija unor persoane care i-au adoptat. După ce a împlinit vârsta de 24 de ani, Florentina Mărgineanu a mai dat naştere unei fetiţe, într-o casă abandonată din Fălticeni. Tânăra a pus copilul într-o sacoşă de rafie cu gândul să-l abandoneze în maternitatea din oraş. Ea a schimbat planul pentru că spitalul era aglomerat şi se temea să nu o vadă cineva. Aşa că a plecat şi în drum spre casă a aruncat sacoşa într-un canal de scurgere a apei. Trupul neînsufleţit al bebeluşului a ajuns în staţia de epurare din Fălticeni, unde a fost descoperit de câţiva muncitori. Poliţiştii au demarat imediat o anchetă şi au găsit-o pe mama fetiţei.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite