Incendiu violent la o casă din municipiul Suceava de la un rulou de geam electric VIDEO

0
0
Publicat:

Pompierii s-au luptat ore întregi cu flăcările după ce proprietarii au sunat și au cerut ajutor, în miez de noapte. Ei au reușit să stingă focarele, astfel încât focul să nu se extindă.

incendiu casă Suceava, FOTO: Alina Iosif
incendiu casă Suceava, FOTO: Alina Iosif

Incendiu violent la o casă de locuit din municipiul Suceava, de pe strada Republicii, sâmbătă noapte. Flăcările se puteau observa de la sute de metri distanță, iar localnicii au intrat în panică. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ISU Suceava, incendiul se manifestă generalizat la o casă de locuit cu pericol de propagare la o locuință învecinată. De aceea, pompierii militari au acționat cu promptitudine, iar focul nu s-a extins.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 170 de metri pătrați și fațada locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați. S-au degradat tavanul casei de locuit și bunuri din interior.

Din fericire, nu au fost răniți

Conform ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un rulou electric de la geam lăsat sub tensiune.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite