Gestul lăudabil al unei cosmeticiene care le reface sprâncenele bolnavilor de cancer trataţi prin chimioterapie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Bejan FOTO:monitorulsv.ro
Ramona Bejan FOTO:monitorulsv.ro

Suceveanca Ramona Bejan profesează în domeniul cosmeticii de aproape 14 ani şi este acreditată în tehnica de micropigmentare, prin care se reconstruiesc sprâncenele. Cosmeticiana a anunţat că le reface gratuit sprâncenele bolnavilor de cancer, care au trecut prin chinuitoarea chimioterapie.

Ramona Bejan profesează în municipiul Suceava şi nu duce lipsă de clienţi. Deşi are un program zilnic încărcat, cosmeticiana a decis să le refacă gratuit sprâncenele pacienţilor cu probleme oncologice, care au trecut prin chimioterapie. 

„Am luat această decizie din dorinţa de a ajuta. Este o campanie pe termen lung”, a spus suceveanca.

Între altele, Ramona este acreditată în tehnica de micropigmentare. „Sunt mai multe tehnici de refacere a sprâncenelor. Este tehnica prăfuită şi tehnica fir cu fir. La tehnica fir cu fir este de preferat ca persoana să aibă câteva fire. La o persoană cu alopecie totală, de preferat este tehnica prăfuită, care imită fardarea sprâncenei”, a precizat sursa citată.

Săptămâna trecută, suceveanca a ajutat trei paciente să îşi recapete încrederea în sine. Pentru că, de fapt, despre asta este vorba. Cancerul nu afectează doar organismul, ci loveşte puternic şi în pshicul persoanei, care, în unele situaţii, după tratamente chinuitoare, riscă să rămână fără păr pe cap, fără sprâncene sau gene.

„Le afectează calitatea vieţii. Să stai în fiecare dimineaţă şi să desenezi sprâncenele atâta timp cât nu eşti antrenat să faci lucrul acesta, n-ai nici o pregătire, este destul de greu. Am avut deja solicitări, persoane care, în ciuda dificultăţilor, erau pozitive. Au dus o luptă cu boala, au trecut peste. Erau afectate pentru că purtau perucă. Unele nu aveau sprâncene, unele nu aveau nici gene. Le era greu, dar erau pozitive, sperau că o să-şi revină. Au suferit o traumă emoţională pe care sunt dispuse să o depăşească şi un indiciu în acest sens este faptul că au venit la cosmetică”, a mai spus Ramona Bejan.

Ramona are cont de Facebook şi mai poate fi contactată la numărul de telefon 0741 621 575.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Oraşul preistoric îngropat de autostradă şi de calea ferată. S-a transformat total în 10 ani VIDEO

Prognoza meteo: Anomaliile termice lovesc România. Ce se anunţă, unde ninge

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite