FOTO Nunta săptămânii: Anca şi Valentin, "Casă de piatră!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca şi Valentin
Anca şi Valentin

Anca Straton (25 de ani) şi Valentin Holca (25 de ani), ambii din Suceava, sunt un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi care acum câteva zile au spus ”DA” în faţa ofiţerului stării civile din Suceava.

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu un an și jumătate chiar dacă se cunoșteau de mai mulți ani. Se iubesc foarte mult iar nunta, planificată de Anca până în cel mai mic detaliu, a fost una de vis.

Au ales Biserica Sfîntul Andrei din Suceava și pentru a spune ”DA” în faţa ofițerului stării civile şi pentru a-și uni destinele în faţa lui Dumnezeu.
După căsătoria civilă și cununia religioasă și-au adunat familiile și prietenii la restaurantul Zimbru din Suceava, unde au participat aproximativ 200 de persoane.

Anca şi Valentin

Vezi aici imagini de la nunta însurăţeilor

”A fost o nuntă foarte frumoasă și a ieșit așa cum mi-am dorit. Dimineață cei care au plecat mi-au spus că e mare păcat că nu se poate repeta”, ne-a mărturisit Anca. Invitatul special al petrecerii a fost solistul de muzică populară Sorin Filip.

Ca orice miri proaspăt căsătoriţi, cei doi tineri au şi planuri. ”Ne dorim foarte mult să ne construim o casă. Vrem și doi copii, o fetiță și un băiat, dar asta mai tîrziu”, ne-a spus Valentin. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite