Ecologistul Daniel Bodnar, transferat cu un avion privat în Germania, după accidentul în care şi-a fracturat coloana

0
0
FOTO: Daniel Bodnar
FOTO: Daniel Bodnar

Ecologistul Daniel Bodnar, grav rănit într-un accident de circulaţie produs pe raza judeţului Suceava, a fost transferat cu un avion privat la o clinică din Germania pentru tratament. El are o fractură la coloană. Înainte de transfer, angajaţii Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi i-au radiografiat piciorul greşit.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost transferat în Germania cu un avion privat. El primeşte îngrijiri medicale la o clinică. Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, ecologistul a explicat cum s-a făcut transferul şi a oferit detalii despre condiţiile din clinică.

 „Am ajuns ieri în Germania cu o aeronavă privată de la SAMARITANUS şi odată ajuns la clinică mi-au fost făcute investigaţiile necesare, fiind tratat ca un întreg nu doar în anumite zone ale corpului.

Durerile la nivelul coloanei persistă. În urma investigaţiilor s-au decis să reintervină la nivelul coloanei până se vindeca pielea de la nivelul gleznei pentru a putea fi operată.

Felul în care sunt trataţi pacienţii, aparatura şi condiţiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România.

Se poate să fie bine şi la noi, dar CORUPŢIA şi HOŢIA din ultimii 30 de ani au nenorocit ţara noastră şi au ţinut-o subdezvoltată”, a transmis Daniel Bodnar.

Într-o postare anterioară, el a arătat că transferul său este necesar pentru că problemele medicale sunt mai complicate decât se credea iniţial. Daniel a scris pe Facebook că, pe lângă fractura de la coloană, mai are şi o fractură de gambă care a fost investigată greşit. Mai exact, medicii i-au făcut o radiografie la piciorul nefracturat.

Daniel Bodnar era pasager în maşina care a sfârşit într-un şanţ. Autoturismul cu volanul pe partea dreaptă era condus de Dani Ghinghiloschi. Cei doi ecologişti se aflau într-o misiune de monitorizare la Suceviţa, când Dani a pierdut controlul volanului. Anteriror, cei doi tineri au fost atacaţi cu un cuţit de patronul unui gater pentru că au sunat la 112 ca să semnaleze un transport suspect de material lemnos. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Incendiu puternic la Institutul Matei Balş: Patru pacienţi au murit arşi. 100 au fost evacuaţi

Cum a căzut Trump în plasa KGB

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite