Cum a decurs operaţia activistului de mediu rănit grav într-un accident de circulaţie. Ce şanse îi dau medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar
Daniel Bodnar FOTO: Facebook/Daniel Bodnar

Daniel Bodnar a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, în urma căreia medicii au constat că activistul de mediu din Suceava are leziuni importante la măduva spinării.

Activistul de mediu Daniel Bodnar, grav rănit într-un accident de circulaţie, produs la începutul săptămînii în curs, pe raza judeţului Suceava, a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

După intervenţia chirurgicală, sora activistului, doctorul Daniela Pintican, a explicat pe Facebook că medicii au găsit leziuni importante la măduva spinării.

„Lui Daniel i-au fost refăcuţi corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu îşi va face partea Lui, cu siguranţă! S-a trezit din anestezie. (…) Va urma o perioadă lungă şi intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluţii pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou. Recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are 2 surori. Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile. Noi ca familie îl susţinem, avem nevoie şi de susţinerea voastră! Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie şi de toţi oamenii care îl cunosc şi ştiu că lupta lui a fost, este şi va fi pentru dreptate şi adevăr”, a transmis Daniela.

Într-un alt mesaj, familia arătat că procedurile medicale pe care trebuie să le urmeze Daniel pentru a putea merge din nou vor fi costisitoare.

 „După operaţie va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie şi recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de faţă îi dau foarte puţine şanse că va merge din nou pe picioarele lui. Având în vedere că foarte mulţi ne-aţi întrebat cum puteţi ajuta, aveţi posibilitatea să donaţi pentru cauza lui în contul personal sau al soţiei lui. Vă mulţumim că sunteţi alături de Daniel! Bodnar Daniel Cont în LEI - Banca Transilvania:RO05BTRLRONCRT0501378502, BTRLRO22”, este mesajul publicat pe contul de socializare al activistului.

Daniel Bornar este cel mai cunoscut activist de mediu din Bucovina. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă, în ultimii doi ani, ca să protejeze pădurile. Între altele, a monitorizat şoselele din judeţ şi a sesizat autorităţile atunci când observa transporturi ilegale cu material lemnos. 

Această activistate i-a atras şi un val de antipatie din partea celor implicaţi în industria lemnului pe plan local. În ultimul an, Daniel a fost atacat în repetate rânduri de hoţii de lemne. Maşina i-a fost vandalizată în timp ce era parcată în curtea gospodăriei socrilor săi. Au fost situaţii în care Daniel a fost şicanat în trafic. Cu o altă ocazie, a fost atact cu pietre. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

A murit tânăra focşăneancă bolnavă de cancer. Ea s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Turcia

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite