CRBL şi Maxim vor cânta la petrecerea de Revelion organizată în stradă de Primăria Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul pregătit pentru Revelion de Primăria Suceava se va desfăşura în parcarea de la Iulius Mall Suceava şi muzica va fi asigurată de artişti locali, dar şi naţionali.

Primăria municipiului Suceava a pregătit şi în acest an un program de Revelion. Spectacolul se va desfăşura în parcarea de la Iulius Mall Suceava şi muzica va fi asigurată de artişti locali, dar şi naţionali.

Programul manifestărilor va începe la ora 21.30, când pe scenă vor urca Gabriela Teişanu, Mirela Aanei, Alexandru Recolciuc şi Simona Hriţac. De la ora 22.00, CRBL va face show pentru sucevenii ce doresc să sărbătorească Revelionul în stradă, iar de la 22.30 îşi vor face apariţia pe scenă Dana Dăncilă, Doina şi Ciprian Petroaia.

Trupa suceveană Odyssey va concerta, începând cu ora 23.00, iar de la 23.30, pe scenă vor intra, rând pe rând, George Finiş, Nicoleta Hafiuc şi îndrăgita interpretă Sofia Vicoveanca.

Pentru trecerea din ani, municipalitatea suceveană a pregătit un foc de artificii spectaculos, urmând ca după miezul nopţii sucevenii să se distreze pe melodiile celor de la Maxim, care vor fi urmaţi pe scenă de Nicolae Vieru, Gheorghe Rotaru şi Rodica Andronic. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite