Cinci victime încarcerate în accidentele rutiere de ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curbele morţii din localitatea Cumpărătura au mai făcut trei victime
Curbele morţii din localitatea Cumpărătura au mai făcut trei victime

Pe şoselele E85 şi DC74, echipele de la SMURD au salvat vieţile unor oameni prinşi între fiarele contorsionate.

În după-amiaza zilei de ieri, 14 ianuarie, între orele 15.30 şi 17.50, pe drumurile din judeţ au avut loc două accidente rutiere soldate cu cinci răniţi.

Primul accident a avut loc pe drumul E85 în dreptul localităţii Cumpărătura, unde şoferul unui autoturism  marca Volvo a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

“Echipajele profesioniste au izolat şi balizat zona, au extras victimele şi le-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă. S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi”, a declarat Dan Baltaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Urgenţe, Suceava.

Salvarea SMURD a dus de urgenţă la spital cele trei victime Miha T., Doina T. şi Alin B. unde se află în îngrijirea medicilor, în afara oricărui pericol.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Suceava, pe DC74.

Şoferul unui automobil marca Mercedes s-a ciocnit cu o autoutilitară în momentul în care se afla în depăşire pe contrasens.

Cele două victime încarcerate, Teodor H. şi Elena S. au fost salvate pe ultima sută de metri, deoarece maşina în care au fost prinşi era foarte tare avariată. 

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite