Accident rutier grav la Suceava: un mort şi trei răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o cruce FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri care făceau parte dintr-o trupă de teatru care urma să participe la un festival de profil din municipiul Fălticeni au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie.

Maşina în care se aflau cei patru a ieşit de pe şosea şi a lovit o cruce din beton de pe marginea drumului, iar unul dintre tineri şi-a pierdut viaţa.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, pe DN 2E, care face legătura între Gura Humorului şi Fălticeni.

image

În autoturismul Renault Symbol înmatriculat în Cluj se aflau o fată de 13 ani şi trei băieţi, de 15, 18 şi 19 ani, ultimul fiind la volan.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul de 19 ani, Tudor P., din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, chiar în dreptul intersecţiei cu drumul judeţean. Maşina a intrat pe sens opus şi a ieşit în afara drumului, unde s-a izbit violent de o cruce monument, de aici autoturismul căzând în şanţul din apropiere.

Toţi cei patru pasageri din maşină au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Minorul în vârstă de 15 ani, Pavel H., domiciliat în comuna suceveană Suceviţa, elev la Cluj, se lovise grav la cap în momentul impactului, ajungând la spital în comă profundă.

Capul i-a fost străpuns de o bară a maşinii şi, în ciuda eforturilor medicilor, care l-au resuscitat mai bine de o oră, minorul nu a putut fi salvat. Ceilalţi tineri au rămas internaţi în spital.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite