Accident grav de circulaţie în apropiere de Suceava. Şapte persoane au fost rănite după ce un BMW a intrat într-un microbuz de transport persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut la intrare în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi, la intersecţia cu şoseaua de centură a oraşului. Şase persoane din microbuz şi una din autoturism au suferite leziuni, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 12.15, la intrare în Suceava dinspre Rădăuţi, la intersecţia cu ruta ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ. Şoferul unui autoturism BMW, ce circula pe direcţia Suceava – Siret, a tras stânga de volan pentru a evita impactul cu o maşină ce încerca să pătrundă pe drumul naţional de pe şoseaua de centură, ocazie cu care a intrat pe contrasens şi a lovit violent un microbuz ce efectua curse pe ruta Rădăuţi – Suceava.

În urma impactului deosebit de puternic, microbuzul nu a mai putut fi controlat şi a ajuns într-un stâlp. Din accident a rezultat rănirea a şapte persoane, una din BMW şi şase din microbuz, care au fost preluate de o ambulanţă şi transportate la spital. Printre victime se numără şi doi minori în vârstă de 14 şi 16 ani.

Având în vedere numărul mare de victime, ISU Suceava a declanşat codul roşu de intervenţie. Aceştia s-au deplasat la faţa locului cu mai multe ambulanţe şi autospeciale de descarcerare pentru a ajuta persoanele rănite.

Alte ştiri pe această temă:

Carnagiul de la Crucea Comisoaiei, produs din vina şoferului microbuzului Atlassib. A fost reţinut de poliţie

VIDEO Doi oameni au murit într-un accident pe DN2, între Buzău şi Râmnicu Sărat

Inconştienţi care ignoră regulile de circulaţie. Trei persoane au fost rănite pentru că un şofer nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite