Inconştienţi care ignoră regulile de circulaţie. Trei persoane au fost rănite pentru că un şofer nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o singură zi, poliţiştii gălăţeni au întocmit două dosare penale pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice  sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, după ce doi şoferi şi-au condus autoturismele după bunul plac, nerespectând regulile minime de circulaţie.

Pe 3 ianuarie,  poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Vârlezi, judeţul Galaţi, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani,  în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Vârlezi şi ajungând într-o intersecţie, nu a acordat prioritate vehiculelor care circulau din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi care aveau acest drept,  intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul  fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală  pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice  sub influenţa alcoolului.

Tot pe 3 ianuarie, un bărbat de 37 de ani din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cezar, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”,  intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, conducătorul auto şi un pasager din primului autovehicul şi un pasager din cel de-al doilea. O tânără a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite