Accident cumplit în Suceava: o motocicletă pe care se aflau trei tineri s-a izbit în remorca unui tractor. Conducătorul fără permis a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicleta s-a izbit de remorca unui tractor FOTO: ISU Suceava
Motocicleta s-a izbit de remorca unui tractor FOTO: ISU Suceava

Un teribil accident de circulaţie s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 10 septembrie, între localităţile Vereşti şi Corocăieşti din judeţul Suceava. Trei tineri s-au izbit cu o motocicletă în remorca unui tractor. Conducătorul motocicletei a murit pe loc.

Cei trei tineri se deplasau cu motocicleta pe drumul comunal 66, dintre localităţile Vereşti şi Corocăieşti din judeţul Suceava. 

Conducătorul motocicletei, în vârstă de 21 de ani, nu avea permis de conducere. El s-a izbit cu motocicleta în remorca unui tractor care a virat pentru a pătrunde de pe un drum secundar pe unul principal. 

În urma impactului, conducătorul motocicletei a murit pe loc, iar pasagerii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre victimele transportate la spital este o adolescentă de 17 ani.

Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producere tragediei.

accident rutier patrauti si darmanesti Suceava

Una dintre maşinile implicate în accidentul de la Pătrăuţi a ajuns pe cupolă FOTO: ISU Suceava 

Un alt accident de circulaţie soldat cu moartea unui bărbat s-a produs duminică, după ora prânzului, pe drumul european 85, între Dărmăneşti şi Pătrăuţi. Două maşini s-au ciocnit violent. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe cupolă. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care trei au fost transportate la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” pentru îngrijiri medicale. Cea de-a patra persoană a decedat imediat după impact, în ciuda eforturilor medicilor care au ajuns la faţa locului ca să o salveze. Este vorba despre un şofer care a făcut infarct la volan. 

Vă mai recomandăm:

Un fost patron de presă şi un fost puşcăriaş, reţinuţi la Alba Iulia pentru înşelăciune şi ameninţare

Povestea dramatică a castelului transilvănean Wesselényi. Ce rol a avut în salvarea orfanilor de război

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite