A vrut să-şi facă singur dreptate într-o comunitate de romi. Un italian s-a dus înarmat cu un pistol ca să recupereze o datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal uriaş s-a iscat în după-amiaza zilei de joi, 14 mai, în cartierul romilor din comuna Mitocu Dragomirnei a judeţului Suceava. Un cetăţean italian a încercat să recupereze o datorie de la o familie sub ameninţarea unui pistol. Bărbatul care a vrut să-şi facă singur dreptate a fost încătuşat de poliţişti.

Italianul este căsătorit cu o româncă. Cei doi au un magazin în comuna Mitocu Dragomirnei, din judeţul Suceava, unde le mai vindeau localnicilor produse pe datorie.

Printre clienţi, s-a numărat şi un bărbat de etnie romă care a refuzat să-şi achite datoria, deşi patronul i-a cerut banii în repetate rânduri. Este vorba despre 100 de lei.

Când a văzut că nu se face auzit, italianul a pus mâna pe cuţit şi pe pistol, a intrat în cartierul romilor, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Localnicii au chemat Poliţia, iar la faţa locului a venit un echipaj, bărbatul înarmat fiind încătuşat şi dus la secţie pentru audieri.

Scena a fost filmată de un martor la incident, iar clipul a fost publicat pe Facebook.

Poliţiştii au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie.

Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite