Urmărire ca-n filme pentru capturarea unui suspect de furt din maşini. Bărbatul a fost capturat cu ajutorul mascaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat un bărbat bănuit că ar fi participat la săvârşirea unui furt din maşini, faptă comisă pe raza municipiului Slobozia. Paguba se ridică la 130.000 de lei.

În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, pe 26 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de luptătorii pentru acţiuni speciale au depistat un bărbat de 26 de ani, din municipiul Urziceni, bănuit că ar fi participat la săvârşirea unei infracţiuni de furt din auto.  Fapta a fost comisă la sfârşitul lunii iulie 2019, pe raza municipiului Slobozia, prejudiciul creat fiind de 130.000 de lei.

La punerea în executare a unui mandat de aducere, persoana bănuită, un bărbat de 26 de ani, a fost observată de poliţişti pe centura municipiului Bucureşti. La observarea poliţiştilor, acesta a reuşit să fugă cu ajutorul unui autoturism, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.

La scurt timp, cu sprijinul poliţiştilor din Ilfov şi Prahova, s-a reuşit urmărirea şi  blocarea autoturismului în cauză, imobilizarea persoanei bănuite şi conducerea acesteia la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, pentru luarea măsurilor legale.

Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură dispusă de Judecătoria Urziceni. Autoturismul în care a fost depistată persoana bănuită a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi  infracţionale a persoanei bănuite. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite