Unde pot suna rudele bolnavilor de COVID-19, internaţi la ATI, pentru a comunica cu medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului de Urgenţă din Slobozia a pus la dispoziţia rudelor pacienţilor internaţi în secţia ATI mai multe numere de telefon, pentru a facilita comunicarea cu familiile bolnavilor de COVID-19.

Reprezentanţii unităţii medicale au postat un mesaj pe pagina de socializare a instituţiei, anunţând la ce numere de telefon pot suna şi la ce ore pentru a cere informaţii despre pacienţi.  

"Ştim că perioada prin care trecem este una extrem de tensionată pentru dumneavoastră, în mod special în cazul în care cineva din familie este internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru infecţie COVID-19. 

Pe cât de stresantă este pentru dumneavoastră, pe atât este şi pentru personalul spitalului, angajat non-stop la căpătâiul pacienţilor şi într-o luptă neîncetată pentru însănătoşirea acestora.

Pentru a facilita comunicarea şi a vă putea ţine la curent cu evoluţia bolnavilor COVID-19 internaţi în grija noastră, începând de astăzi, vă stăm la dispoziţie pentru informaţii legate de pacienţi la numărul de telefon 0243.21.21.30 sau 0243.21.21.31, interior 216, strict în intervalul orar 14.00-16.00, de luni până vineri.  Vă rugăm să apelaţi la acest serviciu numai dacă sunteţi un membru al familiei pacienţilor despre care doriţi să vă documentaţi.

Dorim să vă aducem la cunoştinţă că personalul nostru este implicat la gradul cel mai înalt în tratarea pacienţilor, cu eforturi pentru a face faţă numărului mare de solicitări. În această ordine de idei, vă mulţumim pentru cooperarea de a nu telefona în afara intervalului orar menţionat", au anunţat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă din Slobozia.

Vă mai recomandăm şi:

Medicii au descoperit de ce apar cazurile grave de COVID-19

 

De ce are România o mortalitate atât de mare în secţiile ATI. Explicaţiile specialiştilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite