Un ialomiţean şi-a exploatat sexual iubita. Pe câţi bani a obligat-o să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era obligată de iubit să se prostitueze FOTO Shutterstock
Tânăra era obligată de iubit să se prostitueze FOTO Shutterstock

Un bărbat din judeţul Ialomiţa este anchetat de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri şi proxenetism. El a recunoscut în faţa magistraţilor că şi-a obligat iubita să se prostitueze.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânăra a fost obligată să întreţină relaţii sexuale pe bani în mai  multe oraşe din România, anunţă independentonline.ro.

Bărbatul a intrat în atenţia anchetatorilor în anul 2019, atunci când a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri. Pentru 3,13 grame de cannabis, dealerul a cerut 550 de lei. Extinzând cercetările, procurorii DIICOT au aflat că bărbatul îşi exploata sexual partenera. Victima a fost obligată să practice prostituţia în mai multe localităţi din ţară: Botoşani, Topliţa, Bacău şiTulcea.

Ca să meargă treaba şnur, bărbatul dădea anunţuri pe internet în numele femeii şi tot el stabilea tarifele. Astfel, scrie independentonline.ro, pentru o oră de sex cu iubita sa, acesta percepea un tarif de 200 de lei, susţin surse judiciare.

Dosarul a fost înre­gistrat pe rolul Tribunalului Ialomiţa, iar cauza se va judeca la sfârşitul lunii noiembrie. Conform surselor judiciar, bărbatul, cercetat sub control judiciar, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Evoluţia COVID-19 în UE: Zece ţări sunt într-o situaţie „foarte îngrijorătoare”. Doar patru se află în categoria „îngrijorare scăzută“. Unde este România

Protecţia dată de vaccinarea anti-COVID versus cea oferită de trecerea prin boală. Verdictul surprinzător dat de experţi

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite