Şoferiţă cu acte false, prinsă la volan de poliţiştii din Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie, în vârstă de 24 de ani, din Slobozia, a fost prinsă de poliţiştii din Urziceni conducând cu acte false. Femeia a fost oprită în timp ce se deplasa din direcţia Urziceni, către Slobozia, pe 20 august, în jurul orei 21.30.

Cu ocazia solicitării documentelor în vederea stabilirii identităţii, aceasta a prezentat o carte de identitate şi un permis de conducere eliberate de autorităţile italiene.

Atât permisul de conducere, cât şi cartea de identitate nu prezentau elemente de siguranţă, existând suspiciunea că sunt contrafăcute, astfel că s-a procedat la verificarea în bazele de date rezultând că ambele documente sunt false.

În urma controlului habitaclului autoturismului a fost identificat un act de identitate real al persoanei de la volan, care nu figurează ca deţinătoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Documentele despre care existau suspiciuni că sunt contrafăcute au fost ridicate de poliţişti pentru a fi supuse expertizării.

        

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale, ,uzul de fals” şi fals privind identitatea.

Vă mai recomandăm şi:

Un şofer care conducea haotic pe A2, reţinut de poliţişti. Ce alcoolemie avea bărbatul care i-a ameninţat cu pistolul

Accident cumplit pe A2. A murit după ce a intrat violent cu maşina într-un parapet

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite