Slobozia: DJ Christian Lepah aduce ritmurile toamnei la Hambar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Christian Lepah revine la Slobozia cu un set nou de muzică electronică, ce încearcă să ne facă să uităm de vremea mohorâtă de afară. Pe lângă programul incendiar pregătit de Christian, devenit între timp rezidentul pub-ului Hambar, organizatorii le-au rezervat petrecăreților multe surprize şi în privința cocktailurile servite de la bar.

Rezident în sezonul de toamnă

Decibelii vor fi „aruncați“ din boxe în jurul orei 23, când la pupitrul tehnic se va instala Christian Lepah, unul dintre cei mai apreciați dj care au mixat în pub-ul Hambar, de-a lungul ultimilor ani. Datorită seturilor sale, cu mare priză la public, Christian Lepah a fost solicitat de conducerea clubului să devină dj rezident, postură care îl va aduce față în față cu tinerii din oraș în fiecare sfârșit de săptămână. „Este un entertainer care a fost extrem de apreciat de tinerii care vin la noi în pub şi din această cauză l-am ofertat să devină rezident permanent, iar el a acceptat. Cu siguranță, va face un sezon de toamnă plin de distracție, din toate punctele de vedere“, declară Ionuț Dragomir, unul din patronii pub-ului.

De cealaltă parte a pupitrului, Christian Lepah se arată extrem de încântat de colaborarea pe care o are cu pub-ul din oraş. De fiecare dată când a mixat la Hambar, petrecerile sale au ținut lumea în picioare până dimineața. „Nici nu mai știu de când mixez la Hambar, cred că sunt ani buni de la debutul meu aici. Faptul că m-am întors mereu aici cu drag denotă că mă simt excelent, iar publicul este de partea mea. Am acceptat, fără ezitare, să devin rezident“, spune Christian.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite