Se circulă pe toate drumurile din judeţul Ialomiţa. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe toate sectoarele de drumuri din judeţul Ialomiţa se circulă în condiţii de iarnă, după ce timp de 3 zile ninsorile viscolite au paralizat traficul. Autostrada Soarelui rămâne în continuare închisă.

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere, să adopte o manieră preventivă de condus şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic.

Având în vedere faptul că în această perioadă este posibil ca partea carosabilă să fie acoperită de zăpadă sau polei, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă.

Reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe siteul oficial al Poliţiei Române, la secţiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic - vă recomandăm să verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca la drum.”, au anunţat poliţiştii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite