Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Ialomiţa. PSD ales de 60 % dintre ialomiţeni, PNL de 20 %

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Ialomiţa. Potrivit estimărilor, cel mai bun scor electoral a fost obţinut în Ialomiţa de PSD. Atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, social democraţii au obţinut 60 % din voturi.

UPDATE: Partidul Social Democrat s-a situat cel mai bine în ceea ce priveşte scorul electoral obţinut la nivelul judeţului Ialomiţa. Astfel, PSD obţine în Ialomiţa 60 % dintre voturi atât pentru Senat, cât şi pentru Camera Deputaţilor. Pe locul 2, în preferinţa ialomiţenilor s-a alfat PNL, formaţiune care a primit 20 % dintre voturi

Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Ialomiţa eprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Nr. 23 din judeţul Ialomiţa centralizează rezultatele obţinute la algerile generale de către candidaţii partidelor politic, după închiderea urnelor de vot, la ora 21.00.
 

 Rezultate alegeri generale 2016 în judeţul Ialomiţa

La nivelul judeţului Ialomiţa, potrivit Autorităţii Electorale Permanente, există peste 200.000 de persoane care sunt aşteptate să-şi exercite dreptul de vot. În judeţ există, de asemenea, 202 secţii de votare. Partidele politice au trimis în cursa electorală de duminică, 11 decembrie 2016, 100 de candidaţi.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite