Percheziţii domiciliare la palatele romilor din Ţăndărei. Procurorii susţin că s-au folosit ilegal arme de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins de dimineaţă la Ţăndărei FOTO: adevarul.ro
Mascaţii au descins de dimineaţă la Ţăndărei FOTO: adevarul.ro

Mai multe persoane de etnie romă din Ţăndărei se află în vizorul organelor judiciare din Slobozia după ce, noaptea trecută, un scandal a izbucnit între două clanuri ţigăneşti din oraş. Procurorii susţin că scandalagii au folosit arme de foc.

În urmă cu puţin timp, poliţiştii au descins la palatele romilor din cartierul Strachina al Ţăndăreiului, acolo unde noaptea trecută s-a consumat un scandal între două familii. Surse judiciare susţin faptul că scandalagii ar fi folosit chiar şi arme de foc. 

Astfel, oamenii legii au efectuat 16 percheziţii domiciliare pentru a le da de urmă celor implicaţi în revolta care a izbucnit între familiile de romi. Deocamdată cercetările sunt abia la început, organele judiciare din Slobozia urmând să dispună măsurile legale care se impun. 

Romii din Ţăndărei au devenit renumiţi în toată Europa după ce o anchetă a procurorilor din Anglia, demarată cu 7 ani în urmă, demonstra faptul că aceştia îşi  trimiteau copiii la cerşit pe străzile din marile metropole britanice. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite