ISU Ialomiţa recrutează candidaţi. Câte locuri sunt disponibile pentru viitorii pompieri, când şi unde se depun dosarele

0
0
ISU Ialomiţa recrutează viitori pompieri FOTO Adevărul
ISU Ialomiţa recrutează viitori pompieri FOTO Adevărul

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomiţa a demarat recrutarea candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi în alte instituţii de învăţământ care pregătesc personal pentru M.A.I..

Recrutarea se va efectua în perioada următoare atât pentru studii superioare cât şi postliceale. Astfel, la Facultatea de Pompieri sunt disponibile 35 de locuri, cererile-tip de înscriere se depun până la data de 24 mai 2019, iar examenul de admitere se organizează în perioada 22 iulie-13 august 2019. La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri sunt disponibile 300 de locuri, cererile-tip de înscriere se depun până la data de 15 noiembrie 2019, iar examenul de admitere se organizează în perioada 10-23 ianuarie 2020.

Defalcat, pe instituţii de învăţământ sunt disponibile următoarele locuri şi specializări:

STUDII SUPERIOARE:

1. Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti: -35 locuri din care 34 locuri I.G.S.U. (1 loc pentru romi); 1 loc S.I.E; 

2. Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti: - 2 locuri specializarea ”Drept” 

3. Facultatea de Comandă şi Stat Major din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare ”Carol I”: - 3 locuri specializarea ”Logistică” 

4. Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” Constanţa: - 1 loc specializarea Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale 

5. Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I”: -36 locuri pentru diferite specializări

6. Academia Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu: -9 locuri pentru finanaciar şi intendenţă 

STUDII POSTLICEALE:

1. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ”Basarab I” Piteşti:- 30 locuri pentru diferite specializări

2. Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale ”Amiral Ion Murgescu”: 6 locuri pentru diferite specializări 

3. Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldeşti: 

- Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă - 262 locuri (2 locuri pentru romi), 5 locuri I.G.Av., 4 locuri I.G.P.R., 1 loc C.G., 1 loc D.G.L., 2 locuri S.I.E. 

- Maistru militar auto – 11 locuri I.G.P.R., 4 locuri I.G.I., 1 loc D.G.L., 4 locuri I.G.J.R., 5 locuri S.I.E.

Cererile de înscriere şi dosarele de candidatură se depun la sediul inspectoratului, din Slobozia, strada Lacului, nr. 23. 

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa personalului din cadrul structurii de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, la numerele de telefon: 0243.232.396, 0243.232.397.  Anunţul complet privind calendarul activităţilor, condiţiile de recrutare şi conţinutul dosarului de recrutare se poate consulta accesând pagina web a instituţiei, www.isujialomita.eu. 

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite