Incendiu puternic în comuna Moldoveni.  De la ce a pornit focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a distrus acoperişul şi bunuri din casă FOTO ISU Ialomiţa
Focul a distrus acoperişul şi bunuri din casă FOTO ISU Ialomiţa

O familie din comuna Moldoveni a rămas în plină iarnă fără acoperiş deasupra capului. Un incendiu devastator a mistuit bunuri electrocasnice, mobilier, documente personale, dar şi haine din cele 4 camere ale locuinţei. Scrum a fost făcut şi acoperişul.

Joi, 30 decembrie, în jurul orei 12.00, salvatorii din cadrul Detaşamentului de Urziceni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Moldoveni. 

Trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului unei bucătării şi a unor anexe.  

Conform ISU Ialomiţa, din cauza distanţei foarte mici dintre anexe şi casa de locuit, focul s-a extins şi la nivelul acoperişului. Intervenţia promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului şi lichidarea acestuia, salvatorii reuşind să stingă focarele şi să îndepărteze elementele distruse de foc. Nu au existat victime.

Focul a distrus aproximativ 70% din acoperişul confecţionat din lemn şi acoperit cu tablă, bunuri electrocasnice, mobilierul şi materiale textile din 4 camere, precum şi documente personale. 

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, a anunţat ISU Ialomiţa, din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Incendiu devastator la Alexeni, Ialomiţa, cu trei persoane rănite. De la ce a pornit focul

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite