FOTO Contrabandişti de ţigări reţinuţi de poliţiştii ialomiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DWwqd

Peste 1.200  pachete de ţigări, fără documente de provenienţă, ce aveau aplicate timbre emise de autorităţile Republicii Moldova, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii ialomiţeni.


Efectivele Poliţiei Oraşului Căzăneşti, în colaborare cu cadre ale Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă au instituit pe Drumul Naţional 2 A un filtru, ocazie cu care a fost oprit un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Ilfov. Acesta era însoţit de un alt tânăr de 25 de ani, domiciliat tot în judeţul Ilfov.

La controlul autoturismului, poliţiştii au depistat pe bancheta din spate două cutii, în interiorul cărora au fost depistate 24.960 ţigarete, pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul cu care acestea au fost transportate a fost indisponibilizat la sediul inspectoratului, pentru continuarea cercetărilor.
    
Pe numele ambilor tineri a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.
    
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite