Bugetară trimisă în judecată pentru abuz în serviciu. Folosea bani din bugetul statului în interes propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Mariana Cleopatra Stroe, după ce aceasta, în calitate de inspector în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ialomiţa, a comis mai multe infracţiuni de abuz în serviciu.

În urma anchetei procurorii au stabilit că femeia, în perioada 2010-2015, în calitate de inspector în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ialomiţa, şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu şi a relocat şi plătit în mod necuvenit către conturile bancare ale membrilor familiei sale.

Concret, ea a luat banii destinaţi alocaliilor pe care statul le acorda copiilor săraci din Ialomiţa şi i-a introdus în conturile bancare ale soţului, fiicei şi surorii sale. Prejudiciul în această cauză se ridică la suma de 80.000 de lei.

Citiţi şi:

Ţeapă de manual a unei funcţionare din Ialomiţa. A alimentat conturile apropiaţilor săi cu alocaţiile a peste 1.700 de copii săraci

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite