Autorităţile au confirmat încă un deces în accidentul de la Urziceni. Numărul morţilor se ridică la patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primele ore ale dimineţii, poliţiştii ialomiţeni au confirmat încă un deces în cazul tragediei petrecute noaptea trecută pe şoseaua dintre Slobozia şi Buzău. Este vorba despre o fetiţă de 6 ani care a murit la spital.

Iniţial, reprezentanţii ISU Ialomiţa au confirmat existenţa a trei persoane decedate în accident, printre care şi un copil de 8 ani. Alţi patru adulţi, printre care şi o fetiţă de 6 ani, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni pentru a primi îngrijiri medicale.

La primele ore ale dimineţii, poliţiştii au confirmat faptul că fetiţa de 6 ani a murit la spital. E a fost stabilizată la locul accidentului, însă ajunsă în camera de urgenţă a spitalului a murit.

În ceea ce priveşte cauzele tragediei, poliţiştii merg pe varianta imprudenţei în conducere a unui şofer de 43 de ani, care a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de o altă maşină.

Pe aceeaşi temă:

Carnagiu pe o şosea din Ialomiţa. Doi adulţi şi un copil au murit într-un accident rutier

Grav accident pe DN1, în Sibiu. Două persoane au murit după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. MAI a activat planul roşu de intervenţie

VIDEO Accident grav în Buzău, din cauza unui porc apărut pe mijlocul drumului

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite