VIDEO Aglomeraţie la deschiderea noului centru comercial din Slatina. Cumpărător: „Am verificat preţurile, e un fel de 1 aprilie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou centru comercial s-a deschis în Slatina, joi, 13 septembrie 2018, zeci de cumpărători aşteptând la intrare ora deschiderii.

Nebunie mare, joi, 13 septembrie 2018, la deschiderea oficială a Centrului comercial ALTEX din Slatina, construit în vecinătatea primului magazin Kaufland. Cumpărătorii s-au strâns în număr mare în faţa retailer-ului de electrocasnice şi electronice, ademeniţi de ofertele promovate prin cataloage. Cum numărul produselor la preţ promoţional a fost limitat la câteva zeci de bucăţi, la uşa magazinului a fost mare îmbulzeală.

Imagine indisponibilă

În magazine, altă nebunie, deşi mare parte dintre curioşi au ieşit doar cu flyer-ele promoţionale sau cu o tigaie (tigăile la preţ redus s-au vândut în număr limitat la o bucată fiecărui cumpărător)
La întrebarea – aţi găsit ce aveaţi nevoie? – cumpărătorii au dat răspunsuri diverse. Mulţi au reuşit să pună mâna pe produsul dorit, alţii, care au investigat înainte şi ofertele altor magazine, au decretat: „Sunt aceleaşi preţuri la toate magazinele, e un  fel de 1 aprilie“.

Imagine indisponibilă

Noul centru, o construcţie P+1, are cea mai generoasă suprafaţă rezervată magazinului de electrocasnice, la parter regăsindu-se alte cinci unităţi comerciale: CCC, Noriel, Sportisimo, Drogeria Markt, Pepco.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite