UPDATE -VIDEO Bătaie pe uliţa unui sat din Olt, filmată şi fotografiată de vecini. Poliţiştii îi cercetează pe protagonişti pentru „încăierare“

0
0
Femeia  şi fiul acesteia ar fi fost victima unei agresiuni FOTO: Facebook/ Camelia Elisabeta
Femeia  şi fiul acesteia ar fi fost victima unei agresiuni FOTO: Facebook/ Camelia Elisabeta

Un bărbat a ajuns la spital în urma unei agresiuni, acesta şi mama sa fiind victimele altor doi bărbaţi, toţi locuitori ai unui sat din judeţul Olt.

UPDATE: La IPJ Olt  s-au primit, în urma conflictului cu pricina, două apeluri. Un martor a anunţat iniţial că bărbatul de 29 ani,  care era însoţit de mama sa, este agresat de un tânăr de 22 ani, însă şi acesta din urmă a sunat, la 15 minute diferenţă, să anunţe de asemenea că este agresat de consăteanul său, poliţiştii ajungând la faţa locului şi aplanând conflictul.

„În ziua de 01.02.2018, prin intermediul SNUAU 112, o persoană din comuna Găneasa a sesizat că în timp ce două persoane, de 29, respectiv 52 ani, ambele din aceeaşi localitate, se deplasau pe o stradă din comuna Găneasa, sat Izvoru, au fost lovite de un tânăr de 22 ani, din aceeaşi localitate. La aproximativ 15 minute de la primul apel prin SNUAU 112, tânărul de 22 ani a sesizat de asemenea prin intermediul SNUAU că a fost înţepat cu un cuţit de către bărbatul de 29 ani, care fusese implicat în altercaţie. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Găneasa, care a aplanat conflictul. Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală iar în cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 198 alin.1 din Codul Penal“, a transmis IPJ Olt prin intermediul purtătorului de cuvânt, cms. Iulian Nicolae. 

Ştirea iniţială

Conflictul, care a fost făcut public prin intermediul vecinilor, aceştia postând imagini pe conturile de Facebook, ar fi unul mai vechi, reaprins joi-seara. Între bărbatul agresat şi unul dintre agresori ar exista probleme mai vechi. „Ei au certuri mai vechi. Mircea, băiatul ăsta bătut, ar fi întâlnit-o după-amiază pe soţia unuia dintre agresori şi i-ar fi reamintit de ce a făcut soţul său. Femeia a ajuns acasă, i-a spus soţului, iar când Mircea a trecut pe drum, cu maică-sa, veneau de undeva, l-a bătut, ajutat de încă un cetăţean“, a declarat un localnic din satul  Izvoru, comuna Găneasa, în care s-au produs scenele şocante.

bătaie izvoru

Intervenţia echipajelor de prim-ajutor  fost filmată de asemenea de vecini, care s-au arătat scandalizaţi de cele întâmplate. Ştire în curs de actualizare. 

bataie olt

Bătaie pe uliţa unui sat din Olt, filmată de vecini

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite