UPDATE Şoferii de la Ambulanţa Corabia care furau combustibil au fost trimişi în judecată. Alte trei cauze penale au fost disjunse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţierii au fost trimişi în judecată
Ambulanţierii au fost trimişi în judecată

Cei 15 şoferi de la Ambulanţa Corabia, care furau din combustibilul destinat autospecialelor, au fost trimişi în judecată, a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.

UPDATE: „În cursul anului 2018, inculpaţii, în calitate de angajaţi în funcţia de conducător auto ai ambulanţelor de la Staţia de Ambulanţă Corabia, şi-au însuţit combustibil de la autoutilitare, combustibil rezultat în urma deplasării cu viteze reduse la evenimente, iar pentru justificarea cantităţilor de carburant însuşite au întocmit fişe de parcurs conţinând date ce nu corespund realităţii“, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia prin intermediul unui comunicat, precizând că alte trei dosare penale au fost disjunse din cauza principală şi urmează să fie continuate cercetările.

Faptele penale pentru care au fost trimişi în judecată ambulanţierii ar fi fost comise de-a lungul a trei ani, în perioada 2015-2018.

Ştirea iniţială

14 din cei 15 ambulanţieri acuzaţi de delapidare, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals se află sub control judiciar, neputând să-şi mai desfăşoare activitatea la staţia de ambulanţă. Serviciul Judeţean a organizat, de altfel, concurs pentru ocuparea temporară a acestor posturi, 10 candidaţi promovând. 

Din cauză au fost disjunse alte trei dosare penale, efectându-se cercetări pentru ucidere din culpă, mărturie mincinoasă şi fals intelectual. Ştire în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite