UPDATE Poliţist oltean prins la cumpărături cu bani falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 77.000 lei au găsit oamenii legii în maşina poliţistului
Peste 77.000 lei au găsit oamenii legii în maşina poliţistului

Un poliţist din Slatina a fost prins în timp ce încerca să plaseze bani falşi. Acesta a fost reţinut de colegii săi.

UPDATE ORA 18.20 Se pare că agentul de poliţie Constantin Dumitrescu (40 ani) face parte dintr-o grupare infracţională specializată în săvârşirea infracţiunilor de fals de monedă şi înşelăciune. Agentul care lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Slatina a fost prins sâmbătă în flagrant în timp ce plătea bunuri în valoare de 400 de lei, cumpărate dintr-un magazin din oraşul Balş, folosind bani falşi. Oamenii legii au găsit în maşina poliţistului peste 77.000 lei, în bancnote de 100 şi 200 lei, contrafăcute. „Procurorii DIICOT efectuează o percheziţie domiciliară la locuinţa învinuitului Dumitrescu Constantin, urmând ca după audierea acestuia să fie formulate propunerile legale în cauză“, se precizează într-un comunicat de presă al DIICOT. Omul legii riscă să fie sancţionat şi pe linie admistrativă. Acesta ar putea să-şi piardă locul de muncă.

ORA 13.35 Evenimentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa. Vânzătoarea a fost cea care a sesizat că banii cu care urma să plătească poliţistul erau falşi. Femeia a anunţat oamenii legii. Poliţistul a fost reţinut pentru cercetări. El lucrează din 1996 în cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi, potrivit colegilor săi, nu a mai avut abateri.

ORA 12.49 Agentul are 40 de ani şi lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. El a fost depistat în timp ce încerca să cumpere produse alimentare dintr-un market din Balş. Poliţistul a fost reţinut. „Acesta avea asupra sa trei bancnote de 100 lei. Deocamdată nu cunoaştem dacă poliţistul ştia că banii sunt falşi. În acest moment se fac cercetări. Cazul a fost preluat de DIICOT Olt„, a spus Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ORA 12.28 Poliţistul a fost prins la cumpărături în oraşul Balş. El a încercat să cumpere alimente cu bani falşi. Poliţistul a fost reţinut.

Vom reveni cu amănunte!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite