Trafic îngreunat pe podul peste râul Olt, la Slatina. O nouă groapă a apărut în carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest an s-a intervenit în mai multe rânduri pentru rezolvarea unor probleme similare FOTo: Adevărul
În acest an s-a intervenit în mai multe rânduri pentru rezolvarea unor probleme similare FOTo: Adevărul

Şoferii nevoiţi să circule pe drumul european E 574 vor avea din nou surprize la Slatina, la podul peste râul Olt. În carosabil a apărut o nouă groapă, circulândus-e cu restricţii.

Evenimentul a fost semnalat luni-dimineaţă, 17 decembrie 2018, groapa apărând pe partea dreaptă, pe sensul de mers Craiova – Slatina, după ce, chiar în acest an, s-a mai intervenit în acelaşi scop, în alte zone ale podului.

„Avem o groapă în formare pe deschiderea cinci, partea dreaptă, podul peste Olt, la Slatina, vom aplica măsura de semnalizare şi balizare a gropii respective, cu restricţia aferentă, şi în perioada următoare, după oprirea precipitaţiilor, vom pune o placă metalică provizorie pentru a se putea circula normal“, a declarat directorul Secţiei de Drmuri Slatina a Drumurilor Naţional, Adrian Motorga.

gropa podul olt

Judeţul Olt se află, luni, 17 decembrie 2018, sub atenţionare Cod Galben de precipitaţii abundente.
Podul Olt, construit spre finele secolului al XIX-lea (1891), va intra, anul viitor, în reparaţie capitală, după ani de aşteptare.  „Trebuie să menţionez că în cadrul proiectului de reabilitare a podului Olt am dat deja ordinul de începere a proiectării, care durează trei luni, deci în primăvară vor începe lucrările la acest obiectiv. Până la acea dată, provizoriu, ne vom ocupa de punerea în siguranţă a acestei porţiuni de pod“, a mai spus Motorga.


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite