Tichete de masă înainte de sărbătorile de Paşti pentru angajaţii Spitalului Judeţean Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina... (FOTO: Mugurel Manea)
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina... (FOTO: Mugurel Manea)

Salariaţii Spitalului Judeţean din Slatina şi-au primit, joi – 17 aprilie, tichetele de masă pe luna martie, fapt ce a dus la detensionarea situaţiei după ce, săptămâna trecută, o parte dintre angajaţii unităţii sanitare etalon a judeţului au protestat pe holurile unităţii din cauza neacordării tichetelor de masă pe ultimele două luni. Până la finele acestei luni vor fi acordate şi tichetele aferente lunii februarie.

După ce, în urmă cu o săptămână, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina s-a confruntat cu un protest la care nu se aştepta defel din cauza neacordării tichetelor de masă pe lunile fabruarie şi martie, situaţia a fost detensionată joi – 17 aprilie. Reprezentanţii unităţii au reuşit să găsească, ce cele din urmă, fonduri pentru a stinge conflictul, astfel că, astăzi, toţi cei 1.800 de salariaţi ai spitalului au intrat în posesia unei părţi din bonurile de masă restante. Este vorba despre tichetele de masă aferente lunii martie, pentru restul “datoriei” reprezentând luna februarie existând promisiunea că vor fi acordate săptămâna viitoare.

“Astăzi (joi – 17 aprilie, n.a.) am reuşit să acordăm bonurile de masă pentru luna martie tuturor angajaţilor, astfel că fiecare dintre ei a primit cele 20 de tichete, maximum prevăzut de lege”, a precizat managerul Spitalului Judeţean Slatina, dr. Andrei Iordache.

Reamintim că, săptămâna trecută, aproape 200 de asistente, infirmiere şi brancardieri au declanşat un protest spontan în holul din aripa administrativă a spitalului, manifestându-şi astfel nemulţumirea faţă de conducerea unităţii care suspendase acordarea tichetelor de masă în luna februarie.

Mai puteţi citi:

FOTO-VIDEO  Spitalul Judeţean Slatina îşi schimbă „look”-ul: au început lucrările de extindere a secţiei Urgenţe

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina se modernizează, dar nu scapă de scandaluri

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite