Slatina: S-a dat startul Olimpiadei Liceelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olimpiada Liceelor din acest an nu va mai fi organizată cu fast. Vor lipsi concertele, artiştii, iar flacăra olimpică nu se va mai aprinde.

Dezamăgire mare în rândul miilor de liceeni slătineni care se pregătiseră pentru marea distracţie de la olimpiada liceelor. Din cauza crizei, Primăria Slatina nu a mai organizat o deschidere cu fast, cu muzică, dans şi concerte. Fiecare şcoală va anunţa azi începerea concursurilor. Nici flacăra olimpică nu se va mai aprinde. „Cea de-a V-a ediţie a Olimpiadei Liceelor este un pic mai săracă. Nu am mai închiriat scenă, nu am mai adus artişti şi singura manifestare în aer liber va fi festivitatea de premiere. Este an de criză, dar am ţinut să organizăm acest concurs între licee. Scopul nostru este să promovăm spiritul de competiţie între tineri şi să ajutăm colegiile să câştige premii în bani prin diferite activităţi”, a explicat Minel Prina, administrator public din cadrul Primăriei Slatina.
Dacă anul trecut au fost alocaţi 500 000 de lei pentru această manifestare, în acest an suma este la jumătate, iar unele din premiile oferite elevilor au fost tăiate. „Acum doi a fost Florin Chilian şi mi-a plăcut tare mult. Aşa o să fie cam plictisitor”, a spus Marius Sandu, elev la Colegiul Naţional Nicolae Titulescu din Slatina.



Festivitatea de premiere, singurul spectacol în aer liber

Cea de-a V-a ediţie a Olimpiadei Liceelor va începe azi cu competiţii sportive la tenis de câmp şi baschet. Până pe 28 mai când va fi finalul olimpiadei liceeni se vor întrece şi la diferite materii, la desen în cadrul probei de grafitti care va avea loc pe 22 mai pe Dealul Grădişte. La cererea tinerilot, organizatorii au introdus o probă nouă în concurs în acest an, cea de voluntariat, echipele trebuind să facă anumite activităţi ca să impresioneze juriul. Competiţia se va termina pe 28 mai cu un spectacol în aer liber. Pe scenă vor urca cele mai frumoase fete şi cei mai sexy băieţi, dar şi cei mai talentaţi liceeni.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite