Slatina: 10 lei pentru matineul duminical cu „Logodnicele”, la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de teatru „Proart Slatina 2010” intenţionează să organizeze duminca un matineu la Centrul Cultural, cu spectatori liceeni.

Cu excepţia zilelor de 1 şi 8 martie, la teatrul slătinean din cadrul Centrului Cultural "Eugen Ionescu" zi de teatru a fost până acum numai joi. Trupa „Proart” intenţionează să schimbe regula şi să asigure publicului tânăr, în speţă elevi- studenţi, un matineu duminical. „Am avut luni o întrevedere cu administratorul public Minel Prina, în care mi-am exprimat intenţia organizării spectacolelor dedicate tinerilor, gen matineu, jucate duminica începând cu ora 11,00. Am primit aviz favorabil demarării proiectului, precum şi pentru propunerea ca preţul biletului să fie la jumătatea celui stabilit pentru spectacolele interne, adică la 10 lei.”, spune actorul Nicu Popa, fondatorul trupei slătinene.
Deja Nicu Popa a luat legătura cu liceele Radu Greceanu, Ion Minulescu, Nicolae Titulescu şi Metalurgic, care au agreat ideea, urmând ca proiectul să fie pus în aplicare odată cu primul aviz al unui liceu care poate confirma că poate acoperi locurile din sală. Piesa jucată este "Logodnicele aterizează la Paris", a cărei premieră a avut loc la începutul acestei luni.

Se caută actori pentru Trupa Proart. Înscrierea la casting începe mâine

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite