Se caută 11 poliţişti din sursă externă la IPJ Olt. Anunţ oficial: „Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin scandal iscat de pedofilul-poliţist din lift, Poliţia Română anunţă concurs pentru ocuparea a 770 de posturi vacante de poliţişti şi personal contractual, iar mesajul transmis face referire directă la situaţia creată în ultimele zile.

„Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual.

Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că, din echipa Poliţiei Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.
Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute  vorbesc de la sine.
De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândeşte-te şi pune în balanţă dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană“
este anunţul mai puţin obişnuit pe care reprezentanţii IGPR îl fac. Un astfel de mesaj a transmis şi IPJ Olt, anunţând că recrutează personal pentru ocuparea a 11 posturi vacante.

Condiţiile de concurs pentru cele 770 de posturi pentru care recrutarea se face din sursă externă sunt disponibile pe site-ul Poliţiei Române (şi pe site-urile fiecărui inspectorat în parte). Perioada de înscriere este 11-19 ianuarie, în timp ce examenul efectiv se va susţine în 17 martie, la structurile care au anunţat vacante respectivele posturi sau, în funcţie de specificul postului, chiar la structura centrală.
Candidaţii vor susţine şi testarea psihologică, cei care primesc avizul putând merge mai departe în concurs.

Condiţii: de la simpla diplomă de BAC, la atestat pentru poligraf

IPJ Olt are vacante 11 posturi pentru care recrutarea se face din sursă externă. Şapte sunt de ofiţeri, iar pentru acestea se cere diplomă de licenţă în domenii variate, de la studii economice până la inginerie, construcţii, psihologie şi sociologie. Sunt disponibile, însă, şi posturi de agent, pentru care se solicită doar studii medii. Condiţiile specifice fiecărui post în parte le puteţi afla accesând site-ul IPJ Olt, secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite