Raport IML: Bercea Mondial nu suferă de schizofrenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BERCEA 1
BERCEA 1

Bercea Mondial nu este bolnav psihic, au decis experţii Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" din Capitală. Un document depus la dosarul în care Bercea Mondial este acuzat de înjunghierea nepotului său arată faptul că interlopul oltean a încercat să inducă în eroare magistraţii, prefăcându-se schizofrenic.

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a depus la dosar un certificat medical eliberat în 2005 din care reieşea faptul că este schizofrenic. Avocaţii interlopului au încercat astfel să convingă magistraţii de faptul că Bercea nu a avut discernământ. Magistraţii au cerut însă la sfârşitul lunii august o nouă expertiză, efectuată la „Mina Minovici”. "Raportul confimă faptul că acesta nu suferă de schizofrenie paranoică şi rămâne la latitudinea judecătorilor să dispună măsurile în consecinţă",a  spus Gheorghe Biolan, purtător de cuvânt la Tribunalul Olt.
 Bercea se va prezenta astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, într-un nou termen în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor calificat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite