Jandarmeria Olt angajează ofiţer din sursă externă. Care sunt condiţiile de selecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii olteni recrutează ofiţer specialist FOTO: arhiva Adevărul
Jandarmii olteni recrutează ofiţer specialist FOTO: arhiva Adevărul

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt a scos la concurs un post de ofiţer specialist, pentru încadrare apelându-se la recrutarea din sursă externă. Ce condiţii sunt solicitate.

Funcţia vacanţă de ofiţer specialist care urmează să fie ocupată prin concurs este în cadrul Compartimentului Comunicaţii – Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, candidaţilor solicitându-li-se să prezinte diploma de licenţă într-unul din domeniile: matematică; informatică; fizică; inginerie electrică; inginerie energetică; inginerie electronică; telecomunicaţii şi tehnologii informaţionale; calculatoare şi tehnologia informaţiei; ingineria sistemelor; ştiinţe inginereşti; mecatronică şi robotică; ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică; cibernetică, statistică şi informatică economică.

Nu există limită superioară de vârstă, în schimb candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii impuse tuturor celor recrutaţi din sursă externă:
- Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
- Să cunoască limba română scris şi vorbit;
- Să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
- Să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic;
- Să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
- Să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
- Să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea;
- Să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;
- Să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
- Să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
- Să îndeplinească condiţiile de ocupare prevăzute de fişa postului, pentru încadrare în funcţii de cadre militare prin rechemare în activitate sau încadrare directă.
Cei interesaţi de post au mai puţin de o săptămână la dispoziţie pentru înscrierea la concurs, termenul limită fiind 16.01.2017, ora 14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la numerele de contact ale IJJ Olt sau pe site-ul instituţiei, www.jandarmeriaolt.ro în secţiunea carieră.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite