Focar de coronavirus la Finanţe. O parte dintre angajaţi lucrează de acasă. Patru focare în evoluţie în Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
finanţe olt

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în judeţ, numărul angajaţilor testaţi pozitiv până în prezent ajungând la 18.

Creşte numărul focarelor active în judeţ, ultimul apărut, care a impus şi reorganizarea activităţii instituţiei, fiind la Direcţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt. Primul caz a fost semnalat în 4 martie, de atunci apărând, în urma testării în cadrul anchetelor epidemiologice, dar nu numai, şi alte cazuri. 

„Am vorbit la DSP Olt să facem o dezinfecţie, trebuie să trimitem şi o situaţie cu plan de rotaţie, că noi am avut şi muncă la domiciliu şi se va lua o decizie. Nu ştim dacă vom suspenda activitatea, să vedem ce se hotărăşte, nu este luată nicio decizie. Avem confirmaţi cam 15-16 angajaţi, dar noi avem peste 100 de salariaţi în instituţie, deci procentul nu este foarte mare. Avem muncă la domiciliu, plan de rotaţie, trebuie să facem o situaţie cu angajaţii care au fost la serviciu şi cei care au lucrat de acasă. Momentan, avem în continuare program cu publicul nu s-a luat nicio decizie de suspendare. Când se va lua o decizie, vom comunica. Activitatea se derulează normal, cu muncă la domiciliu, cu plan de rotaţie, munca la sediu. Să vedem ce decizie se ia. De pe 4 martie am avut primul confirmat în instituţie, avem muncă la ghişeu, vin mulţi oameni, s-a respectat distanţa, dar… facem tot ce putem să limităm riscurile”, a declarat directorul Florinel Meleru, pentru Ştiri de Olt.

În judeţ, la acest moment, sunt în derulare patru focare, două în Slatina, unul în Corabia şi altul în Drăgăneşti-Olt. La Drăgăneşti este un focar într-o unitate de învăţământ, la Slatina, la Finanţe, dar şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor, la Corabia - la o fabrică în care au apărut 35 cazuri, lucrători vietnamezi.

Vă recomandăm şi: Coronavirus la o fabrică din Corabia: 35 angajaţi, cetăţeni străini, au teste pozitive. Cum a fost descoperit focarul

Studiu. Un medicament folosit pentru tratarea leprei, posibil tratament pentru COVID-19

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite