Duo-ul de actori Marius Bodochi şi Anca Sigartău, în spectacol la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre cei mai cunoscuţi actori ai teatrului şi filmului din ţara noastră, respectiv Marius Bodochi şi Anca Sigartău, se vor afla la Slatina sâmbătă – 22 noiembrie. Aceştia vor susţine un spectacol “3în1” constând în teatru, poezie şi muzică, spectacolul urmând să aibă loc la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”.

Cei doi actori nu se află la prima apariţie pe scena locului stabilit agăzdui spectacolul acestora, respectiv la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”. Marius Bodochi, de exemplu, a fost la Slatina ultima dată nu mai devreme de acum o lună, când a participat la cea de XX-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor “Oltenii şi restul lumii”.

Dacă, atunci, Bodochi a fost unul dintre invitaţii de marcă ai Festivalului, de data aceasta, actorul menţionat va veni la Slatina pentru a-i încânta pe slătineni cu un număr în care nu mai fost văzut aici, respectiv va susţine un spectacol de poezie, teatru şi muzică alături de o singură colegă de scenă, Anca Sigartău.

Spectacolul va avea loc sâmbătă – 22 noiembrie, începând cu orele 18.00. Intrarea se va face doar pe bază de invitaţii, acestea putând fi ridicate gratis de vineri - 21 noiembrie, de la casieria Centrului Cultural “Eugen Ionescu”.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite