Crimă la Slatina. O tânără în vârstă de 28 ani a fost omorâtă de concubin

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 28 ani a fost omorâtă, miercuri, 31 mai 2023, înainte de prânz, de către concubinul acesteia, bărbatul ieșind ulterior din bloc și anunțând ce a făcut.

Crima s-a comis într-un imobil de pe strada Armoniei FOTO: PTV Oltenia
Crima s-a comis într-un imobil de pe strada Armoniei FOTO: PTV Oltenia

Evenimentul s-a întâmplat într-un bloc de pe strada Armoniei din Slatina, un bărbat de 51 ani aplicându-i concubinei sale mai multe lovituri de cuțit. Ar fi ieșit ulterior în stradă, anunțând că a omorât-o.

„La data de 31 mai, în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor”, au comunicat reprezentanții poliției Olt. Bărbatul a fost preluat.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, au mai anunțat polițiștii.

Știre în curs de actualizare.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite