Crimă în localitatea Ştefan cel Mare. Un bărbat de 54 ani şi-a bătut crunt mama, femeia decedând o zi mai târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, a fost trimis astăzi în arest pentru 30 de zile, după ce, miercuri după-amiază, şi-a bătut crunt mama. Femeia a decedat o zi mai târziu.


O femeie de 73 de ani, din comuna Ştefan cel Mare,  a murit în urma loviturilor pe care i le-a aplicat chiar fiul ei. Miercuri, 28 octombrie, cei doi au avut o ceartă violentă, bărbatul aplicându-i mamei sale mai multe lovituri pe tot corpul, cele din zona capului fiindu-i fatale. Victima a supravieţuit bătăii crunte doar o zi, decedând în noaptea de 29/30 octombrie.

  „S-a reţinut că în data de 28.10.2015, în jurul orei 16.00, în urma unor discuţii contradictorii şi pe fondul consumului de alcool, numitul G.R.E., în vârstă de 54 de ani, din com. Ştefan cel Mare, jud. Olt, a agresat-o pe mama sa - G.G., în vârstă de 73 de ani, din aceeaşi localitate, lovind-o de mai multe ori în zona capului, lovituri în urma cărora victima a decedat în noaptea de 29/30.10.2015, ora 03.05.
Din concluziile preliminare întocmite de SJML – Olt a rezultat că s-au constatat multiple leziuni traumatice la cap, echimoze numeroase la nivelul membrelor superioare şi inferioare, leziuni care s-au putut produce la data de 28.102015 prin mecanismul de lovire cu şi de corpuri dure.
În urma  autopsiei efectuate la data de 31.10.2015 s-a stabilit că moartea victimei G.G a fost violentă şi s-a datorat edemului cerebral, consecinţa unui traumatism cranio - cerebral acut închis.“, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Bărbatul a fost mai întâi reţinut, vineri, pentru 24 de ore, astăzi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt dispunând arestarea pentru 30 de zile.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite