Accident rutier grav la Corabia. Trei tineri au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre pasageri a fost scos din maşină folosindu-se echipamentul de descarcerare FOTo: ISU Olt
Unul dintre pasageri a fost scos din maşină folosindu-se echipamentul de descarcerare FOTo: ISU Olt

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţă, o maşină răsturnându-se într-un şanţ. Şoferul şi cei doi pasageri în autoturism au ajuns la spital.

Accidentul a fost semnalat, printr-un apel la 112, sâmbătă, 10 decembrie 2016, orele 5,00, apelantul anunţând că pe DN 54, în Corabia, o maşină s-a răsturnat, iar unul dintre pasageri este blocat în autoturism.  La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD din cadrul Gărzii Vişina a ISU Olt, un alt echipaj care deserveşte autospeciala de intervenţie şi descarcerare, precum şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Trei tineri, toţi din Grojdibodu, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, şofer şi, respectiv, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital.

„ Echipajele au găsit autoturismul răsturnat într-un şanţ de pe margine şoselei, un pasager aflat pe bancheta din spate fiind încarcerat.
Pentru extragerea tânărului, în vârstă de 22 de ani, din comuna Grojdibodu, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.
Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conştient, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial şi traumatism toracic. Acesta a fost transportat la Spitalul din Corabia, ulterior fiind transferat la UPU Slatina.

accident corabia - foto isu olt

Ceilalţi doi răniţi, ambii din comuna Grojdibodu, şoferul, în vârstă de 22 de ani, plagă la membrul superior drept, şi celălalt pasager, în vârstă de 19 ani, cu traumatism cranio-facial, traumatism membrul inferior drept şi fractură membrul superior stâng, au fost transportaţi la spital, primul la Spitalul Corabia şi cel de-al doilea la UPU Craiova.“, a transmis ISu Olt prin intermediul unui comunicat.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au constatat că tânărul aflat la volan consumase băuturi alcoolice, rezultatul testului fiind de 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a pierdut controlului volanului într-o curbă, autoturismul răsturnându-se în şanţ.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite