Probleme cu poleiul în Bistriţa-Năsăud. În mai puţin de 10 minute au avut loc 4 accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
4 accidente au avut loc în mai puţin de 10 minute în Bistriţa-Năsăud FOTO: Arhivă/Adevărul
4 accidente au avut loc în mai puţin de 10 minute în Bistriţa-Năsăud FOTO: Arhivă/Adevărul

4 accidente rutiere au avut loc în mai puţin de 10 minute pe şoselele din Bistriţa-Năsăud. Se pare că toate au fost cauzate de polei, care a acoperit mai toate drumurile din judeţ. ANM a emis şi o atenţionare cod galben de polei pentru mai multe judeţe, inclusiv Bistriţa-Năsăud.

În mai puţin de 10 minute au fost anunţate 4 accidente rutiere. Două dintre ele s-au petrecut pe DN17, unul în localitatea Borleasa, iar altul în localitatea aparţinătoare a municipiului Bistriţa, Sărata.

Din fericire nimeni nu a fost rănit grav în niciunul dintre aceste accidente. Într-unul a fost implicată o autoutilitară, iar în altul un autocar. Se pare că toate cele 4 accidente au fost provocate de polei. 

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe arterele rutiere din judeţul Bistriţa-Năsăud să manifeste prudenţă la volan, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să nu bruscheze comenzile maşinii, întrucât pe multe dintre acestea se semnalează porţiuni cu polei. Drumarii acţionează cu material antiderapant pentru înlăturarea pericolului de pe carosabil”, transmite centrul Infotrafic.

Bistriţa-Năsăud se află şi sub atenţionare cod galben de polei, intrată în vigoare la ora 11:00. Aceasta va expira la ora 13:00.

Vă mai recomandăm:

Zăpada are aproape un metru în Munţii Rodnei. Ce sfaturi le dau jandarmii montani celor care au chef de drumeţii

Poliţia „recunoaşte” ineficienţa drumarilor şi aplică prima amendă pentru că n-au curăţat corespunzător şoselele

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite