VIDEO Maşină de poliţie, implicată într-un accident pe autostrada Orăştie-Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe autostrada Orastie-Sibiu FOTO Ramona Găină
Accidentul a avut loc pe autostrada Orastie-Sibiu FOTO Ramona Găină

Un autoturism aparţinând Poliţiei Autostrăzi a fost implicat într-un eveniment rutier în noaptea de marţi spre miercuri, pe tronsonul 4 al autostrazii Orăştie-Sibiu.

Evenimentul rutier a avut loc aproape de ieşirea de pe autostradă spre Sălişte. Şoferul unui Opel a lovit în plin o maşină a poliţiei, staţionată pe banda de urgenţă. Echipajul venise să-i acorde asistenţă unui şofer care s-a oprit de asemenea pe banda de urgenţă, din cauza unor probleme la maşină. 

”N-am văzut, că era întuneric, nu era nicio lumină. Maşina poliţiei era parcată, dar nu era luminată, n-am văzut-o că era circulaţie şi am intrat în ea”, a susţinut şoferul Opel-ului. Acesta venea de la Galaţi şi se îndrepta spre Bucureşti.

În urma impactului, maşina de poliţie a fost proiectată în autoturismul staţionat în faţa sa. ”Cineva a lovit maşina de poliţie, şi maşina de poliţie ne-a lovit pe noi”, a povestit şoferul maşinii, turist din Germania aflat în vacanţă în România. Acesta spune că au tras pe dreapta şi au cerut ajutor în urma unor probleme tehnice, ”probabil motorul”. 

accident masina de politie autostrada sibiu

Poliţiştii spun însă că vinovat de producerea accidentului este şoferul Opel-ului, care nu a fost atent la drum şi a ajuns pe banda de urgenţă, unde a lovit maşina de poliţie. 

accident masina de politie autostrada sibiu

”Un conducător de autovehicul datorită neatenţiei în conducere intră pe banda de urgenţă unde era staţionat un echipaj al poliţiei rutiere, pe care îl proiectează în vehiculul aflat în faţa sa. Nu au fost victime omeneşti, au fosta avariate cele două autovehicule, respectiv vehiculul condus de conducătorul auto vinovat şi echipajul poliţiei rutiere care se afla în serviciu de patrulare pe autostradă”, a spus comisarul Adrian David, de la Poliţia Autostrăzi.

Accident cu masina de politie pe autostrada Orastie-Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite