Undă verde pentru organizarea de mitinguri în fiecare zi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a primăriei Sibiu a aprobat luni solicitarea Asociaţiei Sibiu Decembrie 89 pentru organizarea unor marşuri de protest în fiecare zi până în data de 24 ianuarie. Decizia vine după ce în Sibiu au avut loc trei acţiuni consecutive de acest gen, dar fără autorizaţie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Trei zile de proteste la Sibiu GALERIE FOTO

VIDEO Sibienii au ieșit din nou în Piața Mare, și s-au îmbrâncit cu jandarmii în timpul protestului GALERIE FOTO

Sibienii pot participa la mitinguri oficiale fără a mai avea emoţii că autorităţile vor încerca să suprime astfel de acţiuni aşa cum s-a întâmplat sâmbătă pe Nicolae Bălcescu.
Primăria Sibiu  aprobat o cerere venită din partea Asociaţiei Sibiu Decembrie 89 pentru organizarea unor marşuri de protest în oraş până în 24 ianuarie.
“Comisia a avizat desfăşurarea marşurilor aşa cum a fost şi solicitat, respectiv  în perioada 16 -24 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

Traseu destul de lung
Municipalitatea a anunţat că  traseul pe care participanţii trebuie să il respecte este Piaţa Mare - strada N. Bălcescu - Piaţa Unirii - Calea Dumbrăvii - Bdul Mihai Viteazu.

„Măsurile de ordine vor fi asigurate de Poliţia Municipiului Sibiu, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu şi Poliţia Locală Sibiu”, a mai explicat reprezentanta municipalităţii sibiene.

Urmăriţi mai jos o galerie foto de la acţiunile de protest de până acum de la Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite