Toate operele lui Shakespeare într-un singur spectacol la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secția Germană a Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă marți, 31 ianuarie, ora 19:00, premiera spectacolului „Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“. Prețul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Toate biletele pentru premieră au fost epuizate.


Universul shakespearean devine joaca a trei actori în cea mai nouă producție de la Secția Germană.  Construit ca un maraton teatral ce reunește operele lui Shakespeare, spectacolul de la Sibiu este o parodie ce pune la dispoziția actorilor cele mai nebunești trucuri pentru delectarea publicului invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

„Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“ sau  „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt“ este una dintre cele mai populare piese de teatru din lume, scenariul americanilor Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield fiind jucat cu sălile pline încă de la premiera mondială. Textul deține și un record mondial, al celei mai scurte reprezentații pentru „Hamlet“, cu o durată de 43 de secunde.

Spectacolul de la Sibiu îi aduce pe scenă pe actorii Ali Deac, Wolfgang Kandler și Daniel Plier, cel din urmă semnând și regia spectacolului. Prezentat la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul are o durată de 90 de minute şi este jucat în limba germană cu traducere simultană la căşti în limba română.

Prețul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Toate biletele pentru premieră au fost epuizate. Următoarea reprezentație a spectacolului va avea loc miercuri, 29 februarie, ora 19:00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite