Teatrul Naţional din Bruxelles şochează la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Teatru aduce în această seară în faţa sibienilor un spectacol de excepţie, în interpretarea actorilor Teatrului Naţional din Bruxelles. Intitulat „Tristeţile căpcăunilor” şi regizat de Fabrice Murgia, spectacolul este unul şocant ce are la bază două poveşti adevărate şi cutremurătoare.

CITEŞTE ŞI:

Lăcustă gigant, de câţiva metri, în centrul Sibiului (GALERIE FOTO)

Mai exact, este vorba despre povestea reală a doi tineri, Bastian Bosse, elevul ce a deschis un foc de armă într-o şcoală şi Natascha Kampusch, fata răpită şi ţinută într-un beci timp de opt ani.

Teatrul naţional din Bruxelles continuă seria invitaţilor de excepţie din acest an a Festivalului. Compania prezintă la Sibiu un spectacol original ce sondează lumea adolescenţilor din zilele noastre. Spectacolul începe de la ora 19.00 la sediul Teatrului „Radu Stanca” iar un bilet costă 20 de lei.

Dacă preferaţi ceva mai lejer, FITS vă serveşte gratuit, pe pietonala Bălcescu, un concert al Fanfarei de la Cozmeşti, de la ora 20.00. Mâine de la ora 12.00 nu rataţi spectacolul lectură intitulat „Lapte de şarpe”, de Teodora Dimova şi găzduit de la Librăria Humanitas.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite