Start la distracţie în Piaţa Mare. Sibienii sunt aşteptaţi la CibinFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distactia de muta in cortul urias din Piata Mare - Foto Arhiva Adevărul
Distactia de muta in cortul urias din Piata Mare - Foto Arhiva Adevărul

CibinFEST îşi aşteaptă fanii şi anul acesta în Piaţa Mare. Reţeta care i-a asigurat succesul rămâne neschimbată: parc de distracţii, hectolitri de bere, produse autohtone, muzică de inspiraţie bavareză şi mii de oameni care sărbătoresc împreună venirea toamnei.

Ca în fiecare an, evenimentul va avea loc în ultimul weekend al lunii septembrie, în perioada 25—28 septembrie. Ciocanele, Caracatiţa, Montagne russe-ul pe două niveluri vor asigura senzaţii tari tinerilor, iar pista de maşinuţe şi alte jocuri pentru oameni mari şi mici, vor “decora” şi în acest an Piaţa Mare din Sibiu şi vor contribui la crearea atmosferei si a momentelor de neuitat.

Şi în acest an, muzica bună dă tonul distracţiei. Die Spatzen 2000, formaţie deja cunoscută sibienilor şi îndrăgită de aceştia va da tonul distracţiei în fiecare seară pe scena din cort. Vizitatorilor le este pregătit un program variat, în care se vor regăsi concerte, show-uri de fanfară şi reprize de muzică antrenantă mixată de DJ. Pentru a accentua specificul local al evenimentului show-urile de fanfară sunt susţinute de sibienii de la Sunetul Muzicii şi H-Musikanten, care ne vor surprinde plăcut cu nişte momente inedite, create special pentru CibinFEST.

Pentru a completa atmosfera de voie bună, la căsuţele din Piaţa Mare vizitatorii vor găsi dulciuri delicioase, jucării, bijuterii, suveniruri şi diferite lucruri amuzante. Pentru a savura din roadele toamnei, la mustăria de la CibinFEST mustul se prepară pe loc. 

Vă mai recomandăm: 

FOTO Vacanţă la Albota, oaza de linişte din inima Făgăraşilor

La aproximativ 60 de kilometri de Sibiu, în inima naturii şi în decorul de poveste al munţilor Făgăraş, un complex turistic dezvoltat de un investitor german vă aşteaptă cu cele mai bune preparate din păstrav, pâine şi deserturi de casă, lacuri de pescuit şi peisaje care îţi taie respiraţia.

Vacanţă de poveste la Răşinari, în satul copilăriei lui Goga şi Cioran

La doar 10 kilometri de Sibiu, un sat românesc autentic, pitoresc şi plin de poveşti frumoase vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.

Drumeţie de poveste pe vârful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunărea

Minunile ascunse ale Făgăraşilor curg de la cabana Negoiu pînă pe vârf de munte, într-un tablou de poveste care îţi umple sufletul şi îţi taie respiraţia. Haideţi cu noi într-o excursie minunată, în cadrul campaniei Adevărul „125 de locuri pentru care iubim România“.

FOTO VIDEO Cu bicicleta pe vârful Măgura. Împrejurimile de poveste ale Sibiului, descoperite pe două roţi

Bicicliştii experimentaţi spun că traseul până pe vârful Măgura nu e unul uşor, dar merită din plin tot efortul. Priveliştea de pe vârf opreşte parcă timpul şi te lasă fără cuvinte.

VIDEO FOTO Drumeţie în munţii Făgăraş. Peisaje de poveste şi casacada Şerbota, cea mai frumoasă din zona Făgăraşilor

Cu rucsacul în spate şi cu nelipsitul aparat de fotografiat Munţii Făgăraş vă aşteaptă cu peisaje de poveste, care încântă ochiul şi bucură sufletul. În campania „125 de locuri pentru care iubim România“, vă invităm la drum prin Făgăraş!

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite