Spectacolul „Electra“, ultima reprezentaţie din acest an, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii amatori de teatru au, în această seară, ultima ocazie din 2010 de a vedea spectacolul „ Electra“, în regia lui Mihai Mănuţiu. Spectacolul va avea loc în sala mare a teatrului, de la ora 19.00 şi se va bucura, ca de obicei, de participarea extraordinară a grupului IZA, care va interpreta live muzică tradiţională din zona Maramureşului

CITIŢI ŞI

Ultima reprezentaţie din acest an pentru Berlin Alexanderplatz

Spectacolul Electra, al Teatrului Naţional „ Radu Stanca“ a fost prezentat în România, Israel, Ungaria, Cipru, Belgia, Muntenegru, Portugalia, Franţa şi în Spania, unde, în 2008, a câştigat trei premii la „Festivalul de Teatru Clasic de la Mérida”- premiul pentru cea mai bună dramaturgie, premiul pentru cel mai bun montaj, ambele pentru Mihai Măniuţiu, şi premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru Mariana Mihu.

Preţul unui bilet la reprezentanţia din această seară este de 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii banaficiază de o reducere de 50%.

Spectacolele de calitate continuă însă pe tot parcursul week-endului, la Sibiu.

Astfel, mâine seară, de la ora 19.00, va fi prezentată piesa „ Opinia publică“, în regia lui Theodor Cristian Popescu, iar duminică, de la aceeaşi oră, sibienii sunt invitaţi la „ O noapte furtunoasă“, în regia lui Şerba Puiu.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite