Sâmbătă are loc inaugurarea oficială a Complexului „Hotel of Ice Bâlea Lac”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivitatea va marca încheierea tuturor lucrărilor la obiectivele incluse în proiectul acestui sezon. Atmosfera de gheaţă din seara de sâmbătă va fi transformată într-una incendiară,  de cunoscuta formaţie bucureşteană Trupa 13.

CITIŢI ŞI:

Expoziție de evantaie, umbrele şi broderii din China la ”Franz Binder”

Directia 5 vine la Sibiu pentru un concert de Valentine’s Day

Zara face angajări pentru primul magazin pe care îl deschide în Sibiu

Astfel, după ce în urmă cu o săptămână a fost finalizată şi sfinţită cea de-a şasea Biserică de Gheaţă, de această dată va fi tăiată panglica inaugurală la Hotel of Ice, dar şi la „satelitul” acestuia, obiectivul de tip molecular format din patru încăperi sub formă de iglu, conectate între ele prin coridoare (această construcţie reprezintă noutatea absolută a proiectului din acest sezon).

La festivitate sunt aşteptaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, colaboratori şi parteneri, delegaţi ai presei naţionale şi internaţionale, diverşi alţi invitaţi.
Se va organiza şi o petrecere specială. Atmosfera de gheaţă din seara de sâmbătă va fi transformată într-una incendiară,  de cunoscuta formaţie bucureşteană Trupa 13.

La finalul petrecerii prilejuite de inaugurarea oficială a Hotelului de Gheaţă, o parte dintre participanţi, iubitori de adrenalină, vor trăi experienţa deosebită de a dormi în camerele obiectivului. De asemenea, şi „satelitul” Hotelului de Gheaţă va găzdui câţiva turişti în camerele sale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite